Trainingen/Coaching - Samenzonder

"Vakkennis en overdracht zijn

ondergeschikt aan levenslessen"

Trainingen/Coaching

     

Trainingen en Workshops

 

SamenZonder verzorgt trainingen, workshop en trajecten op de volgende gebieden:

 

  • Leiderschap in de klas
  • Omgaan met macht en onmacht
  • Management; verliesprocessen bij veranderingsbeleid 
  • Stress en emotie regulatie
  • Oplossingsgerichte gesprekstechnieken
  • Werken als team

 

Theater

 

Soms wil je op een creatieve in gesprek komen met leerlingen over onderwerpen die over leven en dood gaan. Over identiteit en plek in de maatschappij. Over de angst van het falen en er niet bijhoren.

SamenZonder verzorgt interactieve workshops of voorstellingen op basis van thema’s rondom rouw en verlies. De workshop of voorstelling worden in samenwerking met leerkrachten, mentoren, leerlingen en ouders vormgegeven.

 

 

Coaching/Counseling  

 

Leerkrachten die eens willen sparren over het vak. Wanneer je als leerkracht voelt dat het lesgeven meer en meer van je vraagt. Wanneer er sprake is van hardnekkige patronen en situaties waar je gestrest van raakt. Je loopt vast op je positie en je merkt dat je conflicten vermijdt. Het lesgeven valt zwaarder dan normaal en je hebt het gevoel geen plek meer te hebben. Het team waarmee je samenwerkt kan je vraagstuk niet beantwoorden. Je bent veranderingsmoe en je mist de speelse energie die je had.

    

 

Afdelingsleiders die supervisie kunnen gebruiken. Wanneer je als afdelingsleider je plek en positie wilt verstevigen. Je wilt planmatiger werken en soms ervaar je terughoudendheid. Je wilt ruim inzicht krijgen in stressfactoren op je werk. Je wilt vanuit een bredere blik kijken naar je team en teamleden.  Je bent bereid om in de begeleiding te kijken naar patronen van jezelf die soms verborgen liggen in het gezin van herkomst. Omdat je zo met meer stevigheid in het nu de volwassen positie  kunt omarmen.

   

 

Mocht je bovenstaande herkennen neem dan contact op via:

 

 

http://www.samenzonder.nl/contact/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Samenzonder © Smyler Web | Inloggen beheerder